Vad är Tre av fem podcast?

Vi vill få dig att skratta, lite sådär lagom mycket. Tre av Fem är nöjespoddarnas mellanmjölk, crème de la crème av hyfsat underhållande stunder. På med hörlurarna och lyssna på samtal och anekdoter som får dig att skaka på huvudet med ett lätt leende eller bara ger dig den där feelgood känslan du behöver just nu.

Vi som gör TaF Podcast är tre hyfsat likeable Tyresökillar med fötterna på jorden och huvudet uppe i det blå. Våra väldigt liknande men ändå olika intressen och sköna kemi sinsemellan gör att vi oavbrutet kan dela, diskutera och skoja om allt från roliga, och mindre roliga, händelser i våra egna liv till vad som händer runt om i våra hemtrakter, Sverige eller världen, stort som litet.

Noa Bengtssson

Vem är Noa?

Jag är 21 år gammal och bor i Tyresö precis som de andra grabbarna. Mycket av min tid går åt att kasta klisterboll i Tyresöhallen för Tyresö Handboll. På fritiden träffar jag vänner, tränar och lirar en del dator. Ingen har någonsin vunnit mot mig på CS:GO 1v1.

Vem är david?

Jag är 22 år och konsumerar all typ av sport men hjärtat klappar extra för bollsporter. Precis som Noa lirar jag handboll för Tyresö Handboll, när jag inte lirar handboll gillar jag att umgås med vänner, testa nya saker och utmana mig själv i olika former.

David Christiansson

Maxime Rod

Vem är Maxime?

Jag är 22 år och den musikaliska av oss tre men en oerhört sportintresserad gitarrist. På fritiden ägnar jag mycket tid åt att träna, repa med bandet (First Escape) och umgås med vänner. En av mina främsta hobbies är att åka skidor därför ska jag nästa år säsonga i Kanada.